REGLAMENT:

- La cursa de es desenvolupa per carrers de la població de Nevà, camps comunals i,o privats, i el Parc Natural de la serra de Montgroy ,protegides per el Pla d'Espais d'Interès Natural, per el que llençar deixalles fora dels llocs permesos serà motiu de desqualificació.

- El nombre de places és limitarà a 125 corredors per tal de garantir la conservació de l'entorn natural.
- La cursa te sortida des de la plaça dels Països Catalans de Nevà.
- La cursa te un desnivell positiu de 1100 m positius aproximadament i uns 15km de distancia.
- El recorregut estarà senyalitzat mitjançant cintes, banderoles, i senyals. També hi haurà membres de l'organització en els punts que puguin generar conflicte en la mesura de la disponibilitat realitzant indicacions.
- Els corredors gaudiràn d'avituallaments distribuïts segons el criteri de l'organització.
- Es disposaran de lavabos al Refugi i a la Casa Rural El Tiró de Nevà, també hi haurà servei de barra a l'arribada, i es disposarà de servei de guardarrobes i guardaclaus.
- L'entrega de pitralls es realitzarà el dissabte al Matí a la mateixa plaça del poble segons l'horari establert per l'organització.

- Els gels aniran numerats amb el número de dorsal del corredor, i s'hauran de mostrar tal fet abans de prendre sortida de la cursa.

- El fet de participar suposa la total acceptació de totes aquestes bases, quedant els imprevistos a resoldre segons criteri de l’organització.

- L'organització demanarà acreditació de l'assegurança en el moment de recollir el dorsal i en cas no disposar-ne caldrà abonar 3€ per fer una assegurança d'un dia. Si un corredor menteix sobre la seva assegurança l'organització no se'n farà responsable.SEGURETAT:
- Els corredors correran sobre la seva pròpia responsabilitat i es faràn responsables de totes les possibles petites incidències o accidents.
- Qualsevol informació sobre la cursa es comunicarà a través de les xarxes socials o al brifing previ a la sortida.
- L'organització no es fa responsable de retornar a la zona de meta a aquells corredors desqualificats o que abandonin per altres motius.
- Tots els corredors de la cursa són coneixedors de la dificultat de la prova, i és reconeixen aptes, tant per el seu estat de salut com per la seva condició física per participar a la cursa.
- Els participant eximeixen de qualsevol responsabilitat a l'organització en cas d'accident o lesió derivats de la celebració de la cursa.
- L’organització declina tota responsabilitat en cas de danys personals o materials soferts per propis o tercers, derivats de la celebració de la cursa.
- Hi haurà un briefing de la cursa, amb tota la informació que sobre el desenvolupament de la mateixa, 15min abans de la sortida.

- El material obligatori serà un paravents donat que es passa per una carena muntanyosa varis kilòmetres, superant tota la estona els 1800 metres, en cas de que la organització o cregui oportú pot passar de material obligatori a recomanat. (no portar el material obligatori en qualsevol control pot ésser motiu de desqualificació). 

- Estarà recomanat portar un recipient amb líquid de 500cl.

- Caldrà dur sempre el dorsal visible, sense doblegar ni retallar.

- Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper o a qualsevol membre de l'organització oficial.

- Les condicions meteorològiques no suposaran en cap cas la suspensió de la prova, malgrat tot l’organització es reserva el dret de variar el recorregut si la integritat dels participants corre perill.INSCRIPCIONS:
- L’import de la inscripció serà de 14,5€

- Les inscripcions es realitzaran única i exclusivament a través de la plataforma EVORAMA SOLUTIONS, S.L. i el pagament de l’import es farà a través d'aquesta plataforma.

- L'organització es reserva el dret d'admetre inscripcions el mateix dia de la cursa.
- En cap cas serà possible tornar els diners de la inscripció, no obstant, mostrant el comprovant de la inscripció o be el D.N.I del participant, podrà recollir l'obsequi d'un company o companya que finalment no hi participi.

- L'organització permetrà fer canvis de nom dels dorsals si es creu coherent la demanda.
- El import serà per pagar les despeses de l’acte i els possibles beneficis aniràn destinats a la associació de Veïns amb la idea de reinvertir-los en properes edicions de la prova.

DESQUALIFICACIONS:
- No realitzar íntegrament el recorregut marcat per l’organització.
- No tenir cura i respecte per l'entorn.
- No prestar auxili a una companya o company, i/o no informar al control més proper.
- No seguir les instruccions dels membres de l'organització en tot moment i durant la cursa. 
- Es donarà un temps límit de 4 hores per fer tot el recorregut, disposant d'un temps de tall de 1h50 minuts al segon avituallament situat a Costa Borda, (km5,2).

TOT ALLÒ QUE NO ESTIGUI PREVIST, QUEDA SOTA LA DECISIÓ DE L’ORGANITZACIÓ.
TOTS ELS PARTICIPANTS DE LA CURSA RECONEIXEN HAVER LLEGIT I COMPRÈS EL REGLAMENT DE LA MATEIXA.

LSDN sense fons (PNG).png